Close

Nyd natur og halloween-hygge i efterårferien med hele familien.  Vælg mellem 4 forskellige campingpladser med skønne hytter, adgang til badeland og smuk natur.

Fra

TAG PÅ EFTERÅRSFERIE

MED HELE FAMILIEN

kr. 2.999,-

BOOK HER:

Tlf.: 75 52 14 82
Mail: booking@dancamps.dk

Op til 5 personer

4 dages ophold

Vågn op til skov, strand eller udeliv, der får hver morgen til at starte i ro og mag, når I nyder det farverige efterår i Danmark.

4 dages/3 nætters ophold for op til 5 personer i hyggelig feriehytte.

Nyd lækker natur

Alle pladser ligger i nærheden af hyggelige byer med summende liv, caféer og shoppingmuligheder.

Vi frister med adgang til indendørs badeland til glæde for hele familien.

Dancamps har pladser i det meste af Jylland - så er det bare at vælge, hvor I helst vil bo. Alle pladserne er pyntet op til halloween og efterårsferie.

Hunde er mere end velkomne på ferien. Vi har masser af fri natur, skyggesteder og gode faciliteter til de firbenede venner.  Det koster 150 kr. pr. ophold at medbringe sin hund. Vuf!

25m2 hytte med bad/toilet, tv, køkken, terasse og plads til op til 5 personer. 

Din hund er altid velkommen

Hvad får du?

Tæt på byen & mange oplevelser

ophold ikon
hund ikon

Der er (u)hygge på programmet for de mindste campister. Med vores underholdende aktivitetsprogram er der nok at give sig til med lejrbål, poolparty, kreativt værksted, og meget mere med nye feriekammerater.

badeland ikon

Frit valg på 4 hyggelige campingpladser

Kr. 3.499

Vælg den pris, der passer bedst til dig

BOOK HER
Ring på: 75 52 14 82

Mail: booking@dancamps.dk

Basis

4 dage/3 nætter med fri entré til badeland, fri wifi, gratis slutrengøring, linnedpakker (linned og håndklæder), friske rundstykker dagligt under opholdet, 1 spil 

minigolf for hele familien
og fri brug af go-carts.

Bemærk: Kampagnen gælder for følgende datoer: 

13/10-16/10, 16/10-19/10, 19/10-22/10, 22/10-26/10* ekstra gratis nat og 26/10-29/10. 

Dancamps Ajstrup og Dancamps Trelde Næs kan kun bookes fra d. 13/10 - 22/10.

4 dage/3 nætter med fri entré
til  badeland.

4 dage/3 nætter med fri entré til badeland, fri wifi, linnedpakker (linned og håndklæder) og gratis slutrengøring.

Kr. 2.999

Luksus

Favorit

Kr. 3.999

* På Dancamps Nordsø er det indendørs badeland placeret på pladsen, mens det for Dancamps Kolding og Dancamps Trelde Næs befinder sig i umiddelbar nærhed af pladserne. På Dancamps Ajstrup er der ikke adgang til badeland.

Pssst... 

Booker I på Dancamps Trelde Næs, får I en pizzamenu med til hele familien, og booker I på Dancamps Nordsø, står den på poolparty inkl. pizza til hele banden.

Pool party med nye ferievenner*

Halloween-sjov for små campister

På Dancamps er der garanti for halloween-uhygge og sjov. Vores pladser er pyntet op til skæg og ballade, og vi sørger for efterårferie med grinegaranti, storslåede naturoplevelser og et underholdende aktivitetsprogram for de mindste campister **. 


Bemærk: Pool party udbydes kun på Dancamps Nordsø og på følgende dage: 15., 18., 20., 25. og 28 oktober.

** Der udbydes forskellige aktivitetsprogrammer på  Dancamps Nordsø og Trelde Næs - der findes ikke aktivitetsprogram på Dancamps Ajstrup Strand

Vi er kreative udover alle grænser. Vi klipper, klistrer og maler i vores kreative værksteder. Og så laver vi skræmmende fine græskarhoveder til at skabe rigtig halloween-stemning på pladserne. Uhhhh!

Lav de sjoveste græskarhoveder

Skæg og ballade

Halloween-hygge ved bålet

Vi skal have hyggeligt lejrbål, hvor der er massser af plads til at fortælle uhyggelige historier og lune sig med sine nye kammerater og riste skumfiduser.

Dancamps Nordsø

På Dancamps Nordsø bor I i smørhullet af klitlandskab, Vesterhavsidyl og Ringkøbing Fjord. 


Mærk den storslåede natur, og lad børnene boltre sig ved stranden og i vores underholdende badeland. Lad de mindste udfolde sig på vores hyggelige plads med aktivitetsprogram og nye legekammerater. Tag sammen på opdagelse, og mærk det summende byliv i Hvide Sande.


Bo i en moderne feriehytte

I vores 5-personers hytter er der plads til feriehygge for hele familien. På de 25m2 er der soverum med dobbeltseng , hems med to enkeltmadrasser, badeværelse med bad/toilet, et opholdsrum med tv og dobbeltsovesofa og en overdækket terrasse med udendørs møbler. I opholdsrummet er der spiseareal samt et køkken med komfur, ovn, mikroovn, køleskab, kaffemaskine og elkoger. Køkkenet er med almindelige køkkenredskaber og service til 5 personer. Derudover er der gratis parkering lige ved hytten.


Eller vælg en moderne mobile home

Oplev en moderne mobile home, som dem vi kender fra Sydeuropa. På de 27m2 får I to separate soveværelser - det ene med dobbeltseng og det andet med to enkeltsenge og derudover plads til opredning i stuen, bad/toilet samt tv. I opholdsrummet er der spiseareal samt et køkken med komfur, mikroovn, køleskab, kaffemaskine og elkoger. Køkkenet er med almindelige køkkenredskaber og service til 5 personer. Der er stor udendørs terasse med havemøbler. Derudover er der gratis parkering lige siden af.


Bemærk: For en merpris på 799 kr. kan I opgradere til en stor flot 31m2 mobile home med 3 seperate soveværelser og plads til op til 7 personer.


Dancamps Nordsø, Tingodden 3, DK-6960 Hvide Sande.

Vågn op til Vesterhavets bølgebrus

Lær vores pladser at kende

På Dancamps Kolding er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad I vil bruge jeres weekendferie på. Her bor I nemlig i smørhullet af summende byliv og alverdens aktiviteter med kort afstand til Kolding by, Legoland, Lalandia og Givskud Zoo.


Tid til hytteferie

Vores 5-personers træhytter lægger op til familietid både indendørs og udendørs. På de 25m2 er der soverum, hems, badeværelse med bad/toilet, opholdsrum med tv og en hyggelig overdækket terrasse med siddepladser. I opholdsrummet er der spiseareal samt et køkken med komfur, ovn, køleskab, kaffemaskine og tekoger. Køkkenet er med almindelige køkkenredskaber og service til 5 personer.


Adresse: Dancamps Kolding, Vonsildvej 19, DK-6000 Kolding.

Dancamps Kolding

Tæt på summende byliv

BOOK DANCAMPS KOLDING

Ring på: 75 52 14 82 eller Mail: booking@dancamps.dk

Med sin udsøgte udsigt lægger Dancamps Trelde Næs op til masser af skønne timer på pladsen. Med egen strand, stort udendørs badeland og vildmarksbad finder i favoritter til både små og store vandhunde.


Trelde Næs er på grund af sin centrale placering det perfekte udgangspunkt for besøg i Legoland eller Givskud Zoo. Og trænger I til dagsudflugter for hele familien, er det bare at vælge fra de bugnende hylder: Aarhus - Europæisk Kulturhovedstad 2017, Odense med zoologisk have, H.C. Andersen Museum, jernbanemuseum og meget mere.


Hyggeligt hytteliv

Vores 5-personers træhytter emmer af feriehygge med faciliteter for store og små. På de 25m2 er der soverum, hems, badeværelse med bad/toilet, opholdsrum med tv og en hyggelig terrasse med havemøbler. I opholdsrummet er der spiseareal samt et køkken med komfur, ovn, køleskab, kaffemaskine og tekoger. Køkkenet er med almindelige køkkenredskaber og service til 5 personer.


Adresse: Dancamps Trelde Næs, Trelde Næsvej 297, DK-7000 Fredericia.

Dancamps Trelde Næs

Nær naturens gode sider og alverdens aktiviteter

BOOK DANCAMPS TRELDE NÆS

Ring på: 75 52 14 82 eller Mail: booking@dancamps.dk

Dancamps Ajstrup Strand er en østjysk feriefavorit. Her lander I lige i mekkaet for feriefans tæt på skøn natur, dejlige strande, smukke skove og et væld af kulturtilbud.


Campingpladsen ligger i Malling blot få kilometer fra Aarhus, der som Europas Kulturhovedstad 2017 byder på et utal af kulturelle indspark for alle interesser.


Tag på udflugt i et kulturelt oplevelsesparadis, og kobl af i naturens dybe stille ro.


Feriehygge i træhytte

Hytten på 25 m2 er indrettet med 2 soverum, et badeværelse med bad og toilet og et opholdsrum. Sovepladserne er fordelt på en køjeseng og en enkelt seng, i det ene soverum og dobbeltseng i det andet soverum. Der er derudover to opredninger på hemsen.

I opholdsrummet er der spiseareal samt et køkken med komfur, køleskab, opvaskemaskine kaffemaskine tekoger og  mikrobølgeovn . Køkkenet har service til 6 personer samt almindelige køkkenredskaber, og foran hytten er der en hyggelig terrasse med udendørs møbler.


Dancamps Ajstrup Strand, Ajstrup Strandvej 81, DK - 8340 Malling

Tæt på Aarhus, kulturliv og badestrand

Dancamps Ajstrup Strand

BOOK DANCAMPS AJSTRUP STRAND

Ring på: 75 52 14 82 eller Mail: booking@dancamps.dk

Faciliteter til al slags vejr

Vi har underholdning, der passer til alle aldre og alt slags vejr. Har I fået nok af frisk luft og udendørsaktiviteter for en stund? Slå jer løs i indendørs vandland, der har faciliteter for både små og store vandhunde og forskellige bassiner*.

Er du ikke til leg og plask i de indendørs feriebølger? Så er der heldigvis masser af andre oplagte aktiviteter i badelandet. Svøm et par baner, eller læn dig tilbage i vores stille områder, og nyd livet, mens dine små vandhunde brænder energi af i bassinerne.

Læn dig heeelt tilbage

Kr. 3.499

BOOK HER
Ring på: 75 52 14 82

Mail: booking@dancamps.dk

Bemærk: Kampagnen gælder for følgende datoer: 

13/10-16/10, 16/10-19/10, 19/10-22/10, 22/10-26/10* ekstra gratis nat og 26/10-29/10. 

Dancamps Ajstrup og Dancamps Trelde Næs kan kun bookes fra d. 13/10 - 22/10.

Basis

4 dage/3 nætter med fri entré til badeland, fri wifi, gratis slutrengøring, linnedpakker (linned og håndklæder), friske rundstykker dagligt under opholdet, 1 spil 

minigolf for hele familien
og fri brug af go-carts.

Book din efterårsferie nu

4 dage/3 nætter med fri entré
til  badeland.

4 dage/3 nætter med fri entré til badeland, fri wifi, linnedpakker (linned og håndklæder) og gratis slutrengøring.

Kr. 2.999

Luksus

Favorit

Kr. 3.999

Pssst... 

Booker I på Dancamps Trelde Næs, får I en pizzamenu med til hele familien, og booker I på Dancamps Nordsø, står den på poolparty inkl. pizza til hele banden.

KULTURBYPAKKE PÅ

DANCAMPS AJSTRUP

KUN KR. 499,-

Snup et skøn weekendophold i Kolding, Trælde Næs eller Nordsø.
Tag op til 5 personer afsted.

Er weekendcamping eller kulturoplevelser mere jer?

WEEKENDFERIE I 

HYTTE

Weekendophold i egen vogn for hele familien - op til 6 personer. Vælg imellem 5 fine campingpladser.

Campingferie i 3 dage for 2 personer på Dancamps Ajstrup Strand inkl. 24 timers kulturpas til Aarhus. 

FRA KR. 1.499,-

WEEKENDOPHOLD I
EGEN VOGN

FRA KR. 899,-