Close

TAG PÅ EFTERÅRSFERIE

MED HELE FAMILIEN

Nyd natur, halloween-hygge og fri adgang til badeland i efterårsferien med hele familien.

kr. 1.299,-

Fra

Sådan booker du:

Pakkerne kan kun bookes pr. mail eller telefon (alle ugens 7 dage fra kl. 8.00-18.00)

hund ikon

Der er (u)hygge på programmet for de mindste campister. Med vores underholdende aktivitetsprogram er der nok at give sig til med lejrbål, poolparty, kreativt værksted og meget mere med nye feriekammerater.

Vågn op til Vesterhavets brusen - det er kun klitrækken, der adskiller campingpladsen fra de betagende bølger.

Vi frister med adgang til indendørs badeland til glæde for hele familien.

Ophold for op til 5 personer i hyggelig feriehytte. Vælg i mellem 2 - 4 dage.

Hunde er mere end velkomne på ferien. Vi har masser af fri natur, skyggesteder og gode faciliteter til de firbenede venner.  Det koster 150 kr. pr. ophold at medbringe sin hund. Vuf!

25m2 hytte med bad/toilet, tv, køkken, terrasse og plads til op til 5 personer. 

Din hund er altid velkommen

Hvad får du?

Vælg den pris, der passer bedst til dig

4 dage (3 nætter) med fri entré til badeland, fri wifi, gratis slutrengøring, linnedpakker, friske rundstykker dagligt, 1 spil minigolf for hele familien, fri brug af go-carts & billetter til pool party inkl. pizza for op til 5 personer .

Basis

Sådan booker du:

2 dage (1 nat) med fri adgang til badeland fra ankomst til afgang (begge dage inklusiv).

Kr. 1.299

Kr. 3.999

Sådan booker du:

Favorit

Sådan booker du:

3 dage (2 nætter) med fri adgang til badeland fra ankomst til afgang (alle dage inklusiv).

Kr. 1.999

Pakkerne kan kun bookes pr. mail eller telefon (alle ugens 7 dage fra kl. 8.00-18.00)

Luksus

På Dancamps er der garanti for halloween-uhygge og sjov. Vores pladser er pyntet op til skæg og ballade, og vi sørger for efterårsferie med grinegaranti, storslåede naturoplevelser og et underholdende aktivitetsprogram for de mindste campister.


Vi er kreative udover alle grænser. Vi klipper, klistrer og maler i vores kreative værksteder. Og så laver vi skræmmende fine græskarhoveder til at skabe rigtig halloween-stemning på pladserne. Uhhhh!

Halloween-sjov for små campister

Pool party med nye ferievenner

Lav de sjoveste græskarhoveder

Bemærk: Pool party udbydes kun på følgende dage: 15., 18., 20., 25. og 28 oktober.

Halloween-hygge ved bålet

Vi skal have hyggeligt lejrbål, hvor der er massser af plads til at fortælle uhyggelige historier og lune sig med sine nye kammerater og riste skumfiduser.

På Dancamps Nordsø bor I i smørhullet af klitlandskab, Vesterhavsidyl og Ringkøbing Fjord. 


Mærk den storslåede natur, og lad børnene boltre sig ved stranden og i vores underholdende badeland. Lad de mindste udfolde sig på vores hyggelige plads med aktivitetsprogram og nye legekammerater. Tag sammen på opdagelse, og mærk det summende byliv i Hvide Sande.


Bo i en moderne feriehytte

I vores 5-personers hytter er der plads til feriehygge for hele familien. På de 25m2 er der soverum med dobbeltseng , hems med to enkeltmadrasser, badeværelse med bad/toilet, et opholdsrum med tv og dobbeltsovesofa og en overdækket terrasse med udendørs møbler. I opholdsrummet er der spiseareal samt et køkken med komfur, ovn, mikroovn, køleskab, kaffemaskine og elkoger. Køkkenet er med almindelige køkkenredskaber og service til 5 personer. Derudover er der gratis parkering lige ved hytten.


Dancamps Nordsø, Tingodden 3, DK-6960 Hvide Sande.

Dancamps Nordsø

Vågn op til Vesterhavets bølgebrus

Hvide sande kort camping

Lær vores plads bedre at kende

Sådan booker du:

Faciliteter til al slags vejr

Vi har underholdning, der passer til alle aldre og alt slags vejr. Udforsk vores populære badeland, få sug i maven i vores fede vandrutchebane, og gå på opdagelse i vores forskellige bassiner. Til de allermindste har vi et lunt børnebassin på kun 30 centimeters dybde.

Står der afslapning og velvære på programmet, lokker vi med tyrkisk dampbad, spabad og sauna. Her kan I rigtig læne jer tilbage og komme helt ned i feriegear.


Var det noget med en kølig forfriskning i bedste tropestil? Så kan du slentre op i caféområdet i dit badetøj og bare fødder. Her er ekstra plads til at slænge sig. Vores bassiner byder på 29 graders varmt vand og luften er endnu lunere. Ahhh!

Læn dig heeelt tilbage

Vi har også andre campingpladser

Hos Dancamps kan du også vælge mellem andre ferieboliger, enten i Kolding, Ajstrup eller Trelde Næs. Få 3 dage/2 nætters ophold for op til 5 personer med pris fra kr. 1.999,-

På Dancamps Kolding er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad I vil bruge jeres ferie på. Her bor I nemlig i smørhullet af summende byliv og alverdens aktiviteter med kort afstand til Kolding by, Legoland, Lalandia og Givskud Zoo.


Adresse: Dancamps Kolding, Vonsildvej 19, DK-6000 Kolding.

Med sin udsøgte udsigt lægger Dancamps Trelde Næs op til masser af skønne timer på pladsen. Med egen strand, stort udendørs badeland og vildmarksbad finder i favoritter til både små og store vandhunde.


Trelde Næs er på grund af sin centrale placering det perfekte udgangspunkt for besøg i Legoland eller Givskud Zoo. Og trænger I til dagsudflugter for hele familien, er det bare at vælge fra de bugnende hylder: Aarhus - Europæisk Kulturhovedstad 2017, Odense med zoologisk have, H.C. Andersen Museum, jernbanemuseum og meget mere.


Adresse: Dancamps Trelde Næs, Trelde Næsvej 297, DK-7000 Fredericia.

Dancamps Trelde Næs

Nær naturens gode sider og alverdens aktiviteter

Dancamps Kolding

Tæt på summende byliv

Sådan booker du:

Sådan booker du:

Dancamps Ajstrup Strand er en østjysk feriefavorit. Her lander I lige i mekkaet for feriefans tæt på skøn natur, dejlige strande, smukke skove og et væld af kulturtilbud.


Campingpladsen ligger i Malling blot få kilometer fra Aarhus, der som Europas Kulturhovedstad 2017 byder på et utal af kulturelle indspark for alle interesser. Tag på udflugt i et kulturelt oplevelsesparadis, og kobl af i naturens dybe stille ro.


Dancamps Ajstrup Strand, Ajstrup Strandvej 81, DK - 8340 Malling

Dancamps Ajstrup Strand

Tæt på Aarhus, kulturliv og badestrand

Sådan booker du:

KULTURBYPAKKE PÅ

DANCAMPS AJSTRUP

KUN KR. 499,-

Snup et skøn weekendophold i Kolding, Trælde Næs eller Nordsø.
Tag op til 5 personer afsted.

Er weekendcamping eller kulturoplevelser mere jer?

WEEKENDFERIE I 

HYTTE

Weekendophold i egen vogn for hele familien - op til 6 personer. Vælg imellem 5 fine campingpladser.

Campingferie i 3 dage for 2 personer på Dancamps Ajstrup Strand inkl. 24 timers kulturpas til Aarhus. 

FRA KR. 1.499,-

WEEKENDOPHOLD I
EGEN VOGN

FRA KR. 899,-